Autospeurtochten

Puzzeltocht met de auto

Autospeurtocht Landschap

Een autospeurtocht is een unieke manier om op een interactieve wijze nieuwe plekken te ontdekken. Het idee achter een autospeurtocht is eenvoudig: een route wordt vooraf bepaald en de deelnemers moeten op zoek gaan naar bepaalde bezienswaardigheden, bordjes of objecten onderweg. Een autospeurtocht is een leuke en unieke activiteit die je niet mag missen. Het biedt de deelnemers de kans om op een ontspannen manier nieuwe plekken te ontdekken, samen te werken en educatieve ervaringen op te doen. Boek vandaag nog je eigen autospeurtocht en ontdek de wereld op een avontuurlijke manier!

Bekijk de autospeurtocht routes

Puzzelrit maken

Welkom bij de ultieme avontuurlijke ervaring: een meeslepende puzzelrit die je op een betoverende reis meeneemt door adembenemende landschappen en schilderachtige routes. Bij ons kun je de spanning van een speurtocht en de vreugde van autorijden combineren, alles in één geweldig pakket.

Stap achter het stuur en laat je leiden door een reeks boeiende puzzels en raadsels die je geest op de proef stellen terwijl je geniet van de vrijheid van het rijden op je eigen tempo. Onze puzzelrit is geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, dus je kunt met je vrienden, familie of zelfs alleen op ontdekking gaan.

Autospeurtochten

Puzzelritten auto

Puzzelritten met de auto zijn een unieke en spannende manier om zowel de hersenen als het gevoel voor avontuur te prikkelen. Deze activiteit combineert het plezier van het oplossen van puzzels met de vreugde van het verkennen van nieuwe plaatsen, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen, vriendengroepen en teamuitjes. Of je nu een doorgewinterde puzzelaar bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om de omgeving te verkennen, puzzelritten met de auto bieden een onge√ęvenaarde ervaring. Door het oplossen van raadsels en het volgen van aanwijzingen, ontdek je verborgen parels in de regio, leer je samenwerken en geniet je van de vrijheid van het rijden. Deze activiteit is perfect voor diegenen die een dag vol avontuur en hersenkrakers willen beleven, terwijl ze genieten van het comfort en de flexibiliteit van hun eigen voertuig. Met puzzelritten auto combineer je het plezier van een roadtrip met de uitdaging van een speurtocht, waardoor elke rit een onvergetelijk avontuur wordt.

Kenmerken

  • Leeftijd:¬†vanaf¬†10¬†jaar
  • Niveau: makkelijk¬†|¬†normaal¬†|¬†moeilijk
  • Duur:¬†2-4 uur (afhankelijk van route)
  • Doel:¬†Vinden¬†geheime puzzelwoord
  • Speurtocht¬†verschillend¬†qua spelinhoud (vragen + puzzels + hotspots + fotos)¬†in elke¬†route
  • Achtergrondinformatie bij route
  • Quizvragen, puzzels en opdrachten
  • Meerdere smartphones per team mogelijk
  • Voor gezinnen, families en¬†vrienden

Bekijk de autospeurtocht routes