Zomervakantie tip: speel eens een speurtocht!

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd is om leuke activiteiten te plannen. Wat is er nu beter dan een spannende speurtocht van Heel Holland Speurt? Ontdek samen met je gezin een van de vele prachtige steden die Nederland te bieden heeft. Het is niet alleen een geweldig uitje voor het hele gezin, maar ook perfect te combineren met een ander bezoek in de stad. Speciaal voor de zomervakantie hebben we een unieke themaspeurtocht bedacht: Operatie Zonneschijn. Deze speurtocht zit boordevol leuke opdrachten en raadsels die je door de stad leiden, terwijl je onderweg allerlei interessante en verborgen plekjes ontdekt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder en ontdek wat wij voor jullie in petto hebben deze zomer!

Zomervanatie speurtocht

Leuke gezinsactiviteit

Een speurtocht is de ideale gezinsactiviteit, omdat het avontuur en samenwerking combineert op een unieke manier. Samen met je kinderen ga je op pad om aanwijzingen te vinden, raadsels op te lossen en verborgen schatten te ontdekken. Dit versterkt niet alleen de band tussen gezinsleden, maar zorgt ook voor een educatieve en interactieve ervaring. Door samen te werken, leren kinderen op een speelse manier over de stad, terwijl ouders genieten van quality time met hun gezin. Bovendien biedt een speurtocht iedereen de kans om actief bezig te zijn en van de buitenlucht te genieten. Kortom, een speurtocht is een perfect uitje voor het hele gezin!

Combineren met bezoek stad

Een speurtocht is perfect te combineren met een bezoek aan de stad, waardoor je dagje uit nog veelzijdiger en leuker wordt. Terwijl je door de stad wandelt en op zoek gaat naar aanwijzingen, ontdek je tegelijkertijd de lokale bezienswaardigheden, gezellige straatjes en verborgen pareltjes die je anders misschien over het hoofd zou zien. Na de speurtocht kun je genieten van een ontspannen lunch op een sfeervol terras, een bezoek brengen aan een museum of winkelen in de unieke boetiekjes die de stad te bieden heeft. Op deze manier haal je het maximale uit je bezoek en creëer je onvergetelijke herinneringen met je gezin.

Speurtochten om te spelen

Wij bieden verschillende speurtochten aan, inclusief speciale familieversies die je samen met het gezin kunt spelen.

  • Detectivespel Familie  (8+): Een spannende speurtocht waarbij je op een "Wie is het?"-manier een misdrijf oplost.
  • City Escape Familie  (8+): Help de geheime dienst informatie de stad uit te smokkelen en red zo de stad van een grote ramp.
  • Stadspuzzeltocht  (10+): Een leuke interactieve stadswandeling waarbij je ook nog eens veel leert over de stad.
  • Zomervakantie Speurtocht (8+): Een speciale themaspeurtocht waarbij je Professor Veritas helpt zijn bouwtekeningen voor zijn uitvinding terug te vinden.

Zo is er voor iedereen een leuke speurtocht te kiezen!

Zomervakantie speurtocht

Zomervakantie speurtocht: Operatie Zonneschijn

Professor Nova Veritas, bekend om zijn genialiteit en verstrooidheid, werkt aan een revolutionaire zonne-energie machine, maar kan de kluis met essentiële bouwtekeningen niet openen omdat de complexe code kwijt is. Na intensief onderzoek blijkt dat de code niet gestolen, maar verloren is, waarop Veritas de hulp inroept van speurders om de delen van de code, verstopt in zijn notitieboeken en laboratoriumboeken, te vinden. Helpen jullie mee om de bouwtekeningen van de Professor weer te vinden?

Waarom Heel Holland Speurt?

✓ Flexibiliteit: Start op elk gewenst moment, speel op je eigen tempo en neem pauzes wanneer je maar wilt. Jij hebt de volledige controle over je speurtocht, en bent binnen 5 minuten na boeking al op pad!

✓ Gemakkelijk te boeken: ons online boekingssysteem maakt het makkelijk om uw volgende avontuur te plannen, altijd en overal. Ga gewoon naar onze website, kies uw speurtocht en boek in een paar klikken!

✓ Interactieve beleving: Met Heel Holland Speurt ontdek je op een boeiende en dynamische manier de omgeving door middel van onze interactieve speurtochten. Zet je score naast die van andere speurders en verhoog het plezier door een spannend competitief element aan je ontdekkingstocht toe te voegen.

✓ Betaalbare Fun: Onze speurtochten zijn al verkrijgbaar vanaf slechts 4 euro per persoon. Dit maakt het een betaalbare en unieke activiteit voor iedereen.

Mis deze unieke kans niet om samen met je gezin op avontuur te gaan en nieuwe herinneringen te creëren. Boek vandaag nog een speurtocht van Heel Holland Speurt en ontdek de magie van onze prachtige steden. Bezoek onze winkel en kies de perfecte speurtocht voor jullie zomervakantie! 

Speurtochten in de webwinkel