We stellen ons even voor!

Wie zijn we?

Wij zijn Heel Holland Speurt! Wij organiseren ouderwetse speurtochten in een modern jasje. Dat wil zeggen we hebben de speurtochten interactief gemaakt! Begin 2020 ontstond het idee, we hebben het verder vormgegeven en nu in april 2021 kunnen we op 11 locaties speurtochten aanbieden.

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel. Zoek en selecteer in onze winkel de locatie waar jullie een speurtocht willen spelen. Selecteer voor de gekozen locatie een speurtocht. Reken je winkelmandje af en binnen 5 minuten ontvangen jullie de gegevens on in te kunnen loggen op onze zelf ontwikkelde speur.app. Jullie zijn helemaal klaar om te beginnen en een leuke speurtocht te spelen! Eenvoudig toch?

Welke locaties?

We hebben inmiddels op 11 locaties speurtochten uitgezet. Je kan een speurtocht spelen in Alkmaar, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Middelburg, Nijmegen, Utrecht en Zwolle. We zijn volop bezig om nieuwe locaties uit te zetten, houdt onze website goed in de gaten!

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Surf eens rustig rond op onze website. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of vragen.