Team Veeweide wint allereerste schatkist!

Team Veeweide

Winnaar schatkist mei 2021

Team Veeweide is de eerste winnaar geworden van de schatkist van mei 2021. Omdat mei 2021 voor Heel Holland Speurt een feestelijke openings maand was, hebben we €25 in de schatkist gestopt. We willen team Veeweide natuurlijk hartelijk feliciteren de euro komen jullie kant op.

Overigens hebben we van Team Veeweide een leuke recensie ontvangen na de speurtocht: "Leuke dag  - Ontzettend leuk en interactief! Het leuke is ook dat je in straatjes komt waar je normaal niet komt".

Lees hier hoe jullie kans maken op het winnen van de schatkist

Nieuwe locaties beschikbaar

We hebben de afgelopen hard ons best gedaan om speurtochten uit te zetten op nieuwe locatie. We hebben de volgende locaties toegevoegd: Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Maastricht, Zutphen. Wij zijn continue bezig om nieuwe locaties uit te zetten houd onze website dus goed in de gaten.

Bekijk het overzicht van actuele locaties op onze website

Teams koppelen

Teams koppelen in speur.app

We hebben de afgelopen tijd flink aan onze speur.app ontwikkeld. Vanaf nu kun je andere teams te koppelen in de speur.app. Na het koppelen verschijnt de klassement optie. Je kan live de score, teamnaam en teamfoto van andere teams bekijken. Erg leuk wanneer je een familie- of vriendenuitje met meerdere teams speelt!

Lees hoe de nieuwe koppel functionaliteit werkt