Winnaar schatkist juni, top-5 klassement en stadsspeurtocht!

Winnaar schatkist juni

Winnaar schatkist juni

We hebben afgelopen maand flik met de teams gespeurd! De inhoud van de schatkist is opgelopen tot €16,75. Onze notaris heeft natuurlijk een winnaar getrokken uit de deelnemers die de afgelopen maand. Team Pietersen is winnaar geworden van de schatkist in juni! Gefeliciteerd team de euro's komen jullie kant op. Het team was zo enthousiast dat we een mooie review hebben ontvangen. 

Marjan Pietersen - "Ik heb dingen ontdekt van Dordt die ik nog niet eerder gezien had ondanks dat ik er mijn leven lang al in de buurt woon. Ook de kinderen hebben genoten! Echt een aanrader."

Top-5 klassment in juni

De top-5 speur teams van deze maand zijn geworden:

Positie Teamnaam Punten
1 Team Pietersen 1550
2
Team De Knoeipotten
1210
3
Team Snormajo
1104
4
Team de Beekjes
1060
5
Team teamnaam
1014

 

Stadsspeurtocht beschikbaar

We hebben afgelopen maand flink gewerkt aan een nieuwe speurtocht: de Stadsspeurtocht. Dit is eigenlijk een interactieve stadswandeling op zoek naar de verborgen locatie. Al speurend en puzzelend loop je door een stad, waarbij je onderweg ook nog wat over de stad te weten gaat komen. Met de vragen en opdrachten die je onderweg krijgt verzamel je hints waarmee jullie uiteindelijk de verborgen locatie gaan vinden! En als kers op de pudding nog een leuke eind opdracht om jullie score nog eens flink te verhogen!

De Stadsspeurtocht is geschikt voor de hele familie. De verschillende vragen en opdrachten verschillen van niveau zodat iedereen mee kan doen. We hebben ook de stadsspeurtochten verschillende gemaakt voor iedere locatie, je kan deze speurtocht dus meerdere keren spelen! De speurtocht is nu al beschikbaar voor Dordrecht en Den Bosch, komende week zullen Maastricht, Amsterdam, Utrecht, Leeuwarden volgen.