Iets leuks doen tijdens de paasdagen? Plan een speurtocht!

Op zoek naar een unieke familieactiviteit tijdens de Paasdagen? Ontdek de charme van Nederlandse steden met onze boeiende speurtochten! Ideaal voor families en vriendengroepen die willen genieten van een actieve en verrijkende ervaring. Ontdek de verborgen schatten van de stad, los puzzels op en maak onvergetelijke herinneringen. Onze speurtochten zijn de perfecte mix van plezier, uitdaging en ontdekking. Lees verder om alle mogelijkheden te ontdekken die wij aanbieden en maak van deze Paasdagen een avontuur om nooit te vergeten.

Paasspeurtocht

Waarom onze speurtocht?

Maak je Paasdagen onvergetelijk met de speurtochten van Heel Holland Speurt! Speciaal ontworpen voor een breed publiek, zijn onze speurtochten de perfecte keuze voor gezinnen, vriendengroepen en koppels die op zoek zijn naar een unieke en interactieve activiteit tijdens de pasen:

  • Vrijheid en flexibiliteitJe hebt de vrijheid om op elk gewenst moment te starten en in je eigen tempo te spelen. Neem gerust een pauze wanneer je maar wilt – jullie bepalen zelf hoe de dag verloopt. Geniet van de volledige vrijheid die onze speurtochten bieden!

  • Interactieve belevingIn slechts enkele klikken ben je onderweg naar een spannend avontuur! Verken de stad interactief, waarbij je langs de meest betoverende plekjes komt. Een moeiteloze start voor een onvergetelijke ontdekkingstocht.

  • Betaalbare funAl vanaf €4 per persoon (bij groep v an 6 personen) kun je een spannende speurtocht beleven met vrienden of familie. Met deze prijzen is er voor iedereen een avontuur binnen handbereik, passend binnen elk budget. Boek eenvoudig jullie avontuur!

Paasspeurtocht

Speciale familie varianten

Ontdek de perfecte familie-uitje met onze speciaal ontwikkelde familievarianten van de Heel Holland Speurt speurtochten! Ontworpen met families en gezinnen in gedachten, bieden deze speurtochten een kortere route en duren ze minder lang, zodat ze toegankelijk zijn voor alle leeftijden. Met een mix van eenvoudige en uitdagende vragen zorgen we ervoor dat zowel kinderen als volwassenen volop kunnen genieten van de speurtocht. Dit maakt het een ideaal avontuur waarbij junior speurders net zo actief kunnen deelnemen als de rest.

Onze familievriendelijke speurtochten zijn beschikbaar in diverse Nederlandse steden, elk met zijn eigen unieke charme en verhalen om te ontdekken. Ze zijn niet alleen een leuke manier om samen tijd door te brengen, maar ook een educatieve ervaring die de nieuwsgierigheid prikkelt en leert over de rijke geschiedenis en cultuur van onze mooie steden.

Beschikbare speurtochten voor families:

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur met het hele gezin! Onze familievarianten van de speurtochten zijn de perfecte combinatie van plezier, leren, en actief bezig zijn. Boek nu en laat de ontdekkingstocht beginnen!