Kerstvakantie speurtocht

Een speurtocht van Heel Holland Speurtocht is heel geschikt om een leuke activiteit te organiseren tijdens de Kerstvakantie. We hebben voor een aantal locaties zelfs een speciale Kerstvakantie speurtocht ontwikkelt. Actief met zijn tweeën of met de familie op pad, lekker in de buitenlucht. Lees hier wat wij voor jullie tijdens de kerstvakantie kunnen bieden.

Kerstvakantie speurtocht

Hoe gaat een speurtocht in zijn werk?

Jullie trekken erop uit in een stad naar keuze. Bij onze speurtochten ben lekker actief bezig, jullie zoeken foto aanwijzingen, beantwoorden vragen of puzzelen bij een denk opdracht. Lukt het jullie om de speurtocht naar een goed einde te brengen?

Hoe bestel ik een speurtocht?

Selecteer in onze webwinkel een stad en selecteer een speurtocht. De Kerstvakantie speurtocht of de Stadsspeurtocht of Detectivespel familie zijn het meest geschikt. Reken je winkel mandje af en binnen enkele minuten ontvangen jullie een email met instructies en code. Open je smartphone, ga naar speur.app en vul de code. Jullie zijn helemaal klaar om de speurtocht te spelen!

Voor wie is de speurtocht geschikt?

  • Families met of zonder kinderen
  • Vriendengroepen
  • Groepen die tegen elkaar willen spelen

Enthousiast geraakt over onze speurtochten en de mogelijkheden voor een leuk actief uitje tijdens de kerstvakantie? Klik op onderstaande button om de speurtochten te bekijken!

bekijk hier alle speurtochten